• 1 z 13
 

Salátová sada 4-dílná JOSEPH JOSEPH Multi-Prep 20154

 
rychlá příprava salátu, salátová rotační odstředivka, výměnný středový disk sloužící pro spirální krájení/plátkování/strouhání zeleniny, samostatný držák pro bezpečnou práci, mísa s protiskluznou základnou, 15.5 x 24 x 24 cm (VxŠxH)
Dostupnost Momentálně nedostupné
1 599 Kč
1 321,49 Kč bez DPH
Kód produktu 1571073_20154
Značka JOSEPH JOSEPH
Kategorie Mísy a misky
Položka byla vyprodána...
 
Univerzální sada pro rychlou a jednoduchou přípravu salátu JOSEPH JOSEPH Multi-Prep. Základem sady je salátová rotační odstředivka. Po vysušení vypraného salátu můžete vyjmout středový disk ve víku nádoby a nahradit jej dle potřeby diskem sloužícím pro spirální krájení, plátkování nebo strouhání zeleniny. K bezpečné práci se všemi nástavci slouží samostatný držák. Mísa má protiskluznou základnu zajišťující její stabilitu na pracovní desce. Všechny nástavce se po omytí a usušení ukládají do vnitřního koše rotační odstředivky. Sadu myjte pouze ručně. Při práci i mytí chraňte své ruce před poraněním ostrými břity kráječů. Udržujte mimo dosah dětí. Mísa je určena pouze pro přípravu - není vhodná pro skladování potravin. Nelze ji užít pro ohřev v mikrovlnné troubě. Použité plastové materiály jsou zdravotně nezávadné (bez obsahu Bisfenolu A - BPA free). Velikost: 15,5 x 24 x 24 cm.
BARVA Transparentní
- bílá
MATERIÁL plast
- nerez
VÝŠKA (cm) 15.5
ŠÍŘKA (cm) 24
HLOUBKA (cm) 24
HMOTNOST (kg) 0.97
VÝŠKA s obalem (cm) 18
ŠÍŘKA s obalem (cm) 26
HLOUBKA s obalem (cm) 26
HMOTNOST s obalem (kg) 1.2999999999999901
EAN 5028420002850

4-dílná salátová sada JOSEPH JOSEPH Multi-Prep 20154


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

 

"Inovace je jádrem všeho co tvoříme pod značkou JOSEPH JOSEPH. Naším úkolem je identifikace každodenních problémů a návrhy jejich nových funkčních řešení."

ANTONY & RICHARD JOSEPH

Bratři Antony a Richard Josephovi se v roce 2003 rozhodli spojit své síly pod značkou Joseph Joseph s cílem vyrábět funkční a inovativní výrobky do domácnosti. Ikonické kuchyňské nástroje, výrobky pro úklid a organizaci kuchyňského prostoru, sofistikované koše na tříděný odpad a nově i koupelnové doplňky značky Joseph Joseph pravidelně vítězí v prestižních mezinárodních soutěží. V současnosti je značka Joseph Joseph mezinárodní společností se zastoupením ve více než 100 zemích a vlastními kancelářemi v Londýně, New Yorku, Paříži, Düsseldorfu a Tokyu. 

Jsme rádi, že vám NAOKO, jako výhradní zástupce a distributor značky, může nabídnout kompletní sortiment JOSEPH JOSEPH i na českém a slovenském trhu.

 

KATALOGY JOSEPH JOSEPH V PDF